Nye EU-regler om databeskyttelse

EU har vedtaget en ny databeskyttelsesforordning. Reglerne træder i kraft den 25. maj 2018, og formålet er at beskytte dig og de personoplysninger, som virksomheder og organisationer håndterer.

Tager opgaven meget alvorligt
Som en naturlig del af dit kundeforhold i Dansk Gas Distribution afgiver du oplysninger til os. Du behøver derfor ikke foretage dig noget i forhold til os.

Vi har det seneste år arbejdet intenst med at implementere de nye regler i persondataforordningen. Det er en opgave, vi tager meget seriøst, og vi vil både nu og i fremtiden tage godt vare på vore kunders informationer.

Fokus på tryghed
Persondataforordningen betyder blandt andet større krav til dataopbevaring og -behandling. Det indbefatter også regler om databeskyttelse gennem arbejdsgange, der sikrer, at uvedkommende ikke får adgang til data, og at data ikke opbevares længere end nødvendigt.

I Dansk Gas Distribution respekterer vi dit privatliv, og vi ønsker at være helt åbne om vores processer. Vil du vide mere om, hvordan vi håndterer data, kan du læse om vores privatlivspolitik og vores cookiepolitik.