Årsaflæsningen er blevet digital

Kære kunde hos DGD!

Vi modtager dagligt feedback fra jer, og arbejder hårdt for, at det skal være nemt og simpelt for dig, at være gaskunde hos os. Derfor har vi i år gjort en fokuseret indsats for, at du digitalt kan aflevere din måleraflæsning til os.

Hvis du har oplyst dit telefonnummer eller e-mail til os, har vi i år besluttet ikke at sende et aflæsningskort til dig med posten. Du vil i stedet mellem d. 8. og 17. marts modtage et link fra os på SMS eller e-mail, som du skal aktivere. Herfra tager processen kun 1 minut. Vi bruger din aflæsning til at opgøre dit præcise gasforbrug for perioden marts 2018 til marts 2019. Hvis du aflæser med det samme, vil du modtage opgørelsen i slutningen af maj.

Har vi ikke de nødvendige oplysninger om dig for at sende dig en sms eller e-mail, vil du som vanligt modtage et aflæsningskort fra os i slutningen af marts. Hvis du modtager et aflæsningskort fra os, skal du blot følge vejledningen på kortet. Her vil du også finde information om, hvordan du kan opdatere dine kundeoplysninger hos os, så det også bliver nemmere for dig.

Venlig hilsen
Kundesupport