Private boliger


Er der gas, hvor du bor?

Det er nemt at skifte, hvis du bor i et område med gas. Men det er desværre ikke alle danske huse, der kan blive sluttet til gasnettet. Selvom nettet er stort og dækker mange regioner i Danmark, er der stadig områder, hvor gas ikke er en mulighed – det gælder f.eks. for meget tyndt befolkede områder og for områder, der er godkendt til fjernvarme.

Priser for at blive tilsluttet gasnettet

Hvis din bolig skal sluttes til gasnettet, skal du betale et stikledningsgebyr. Gebyret afhænger af dit forventede årlige gasforbrug og af længden på stikledningen.

Her kan du se priserne for at blive tilsluttet gasnettet, hvis du er kunde på Fyn

Sådan bliver du tilsluttet gasnettet, hvis du bor på Fyn

Her kan du se priserne for at blive tilsluttet gasnettet, hvis du er kunde i Syd- eller Sønderjylland eller på Syd- eller Vestsjælland

Sådan bliver du tilsluttet gasnettet, hvis du bor i Syd- eller Sønderjylland eller på Syd- eller Vestsjælland

Har du spørgsmål til skift til gas i øvrigt, kan du ringe til Kunde- og driftssupport på 70 21 30 42 (Jylland), 70 26 58 30 (Fyn) og 70 21 30 43 (Sjælland).

Er du erhvervskunde?

Tilslutning og etablering for virksomheder

Sikker med gas

Sikker med gas

Gas er en meget sikker energiform, og du kan selv nedsætte risikoen for gasulykker, hvis du kender din gasinstallation og ved, hvad du skal være opmærksom på.

Sådan er du sikker med gas
Fordele med gas

Fordele med gas

Gas er et fossilt brændstof ligesom olie og kul, men det er det fossile brændstof, der belaster miljøet mindst, når det bliver brændt af – gas udleder 25 % mindre CO2 end olie og 40 % mindre end kul.

Se flere fordele ved at skifte til gas